Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Százhalombatta-i telephelyünkre megérkezett legújabb büszkeségünk a ISUZU – NOVOCITI VOLT tisztán elektromos üzemű városi autóbusz. 

 

Cégünk Az ISUZU autóbuszok Kizárólagos importőre az  Isuzu Bus Hungary lehetőséget biztosít 2020.11.28 napjáig a jármű kipróbálására. Így megtapasztalhatják ennek a környezetebarát, modern járműnek az előnyeit, felhasználási lehetőségeit.

A mai modern Európa-i városok sorra állnak át a zöld, illetve alternatív energiával üzemeltethető közösségi közlekedésre.  

Az ISUZU anyavállalt élen jár az alternatív meghajtású buszok fejlesztésében, melyek például a CNG üzemanyaggal meghajtott ISUZU CITIPORT CNG 12 és az ISUZU KENDO 13 típusok. Ez mellett a hírlevelünkben főszereplő NOVOCITI VOLT a 35+1+1 személyes, elektromos motorral szerelt városi autóbusz. 

A gyár látogatása alkalmával meggyőződtünk a magas minőségű autóbusz gyártásról, mellyel az ISUZU vállalat európai minőségű járműveit folyamatosan fejleszti és állítja elő.

Mi ennek a magas szintű zöld – környezetbarát szemléletnek a nagykövetei szeretnénk lenni Magyarországon. Célkitűzésünk, hogy minél több ilyen meghajtású, környezetebarát autóbuszt forgalomba állíthassunk.

Amennyiben felkeltettük szíves érdeklődését és szívesen kipróbálná – megtekintené az ISUZU – NOVOCITI VOLT tisztán elektromos autóbuszt kérem a hírlevélben és a honlapunkon –  https://isuzubushungary.hu/ -megadott elérhetőségeken keresse bizalommal az üzletkötő kollégáinkat!

Természetesen az elektromos autóbusz mellett márkaképviseletünkön megtalálhatóak és kipróbálhatóak az ISUZU autóbuszok további típusai.

ISUZU NOVOULTRA  23-29 + 1 városi autóbusz

ISUZU NOVOCITI LIFE  21+39 városi autóbusz

ISUZU VISIGO  35+1+1 turista autóbusz

2020.11.02. ISUZU BUS HUNGARY  - NOVOCITI VOLT VÁROSI AUTÓBUSZ

Megérkezett autóbusz kereskedésünk legújabb büszkesége az ISUZU városi autóbusz!

Az alacsonypadlós ISUZU NOVOCITI VOLT  egy teljesen elektromos midibusz, amely a díjnyertes NOVOCITI LIFE dízelre épül, amely nagy sikerrel fut Európa különböző városaiban.

Új, modern, dinamikus, mindenki által szerethető design. Tisztán elektromos jármű, mely 48 utas befogadására képes.

Az utastere kifogástalan ergonómiával, tágas világos utas térrel és komfortos ülőhelyekkel elégíti ki a modern európai városi életmód szükségleteit. Mindemellett egy rendkívül csendes, teljesen kibocsátásmentes tömegközlekedési lehetőséget biztosít a városok számára.

A jármű hátsó részén található elektromos motor 255 kW e-motor teljesítménnyel és 2355 Nm nyomatékkal rendelkezik. Az akkumulátor élettartama garantáltan nem csökken 70% alá 5 év vagy 250 000 km alatt. A jármű egyetlen AC (22 kW) vagy DC (140 kW) töltőaljzatból tölthető. A gyors töltés (DC) képességek mellett, mindössze két óra alatt, 600 V-os üzemi feszültség mellett, az akkumulátorokat otthoni töltéssel (AC) is feltölthetik nyolc óra alatt. A NOVOCITI VOLT  gyors töltőrendszere 50 km-es hatótávolságot tesz lehetővé mindössze 10 perc alatt.

A NOVOCITI VOLT  motor mellett három napelem van a tetőn, amelyek támogatják a kisfeszültségű (24 V) berendezéseket, és így hozzájárulnak a jármű hatótávolságának növeléséhez.

A NOVOCITI VOLT  „Aconnect” telematikai rendszerrel van felszerelve, amely elemzi a jármű adatait, például a jármű sebességét, az akkumulátor töltöttségi szintjét, az energiafogyasztást, a fojtószelep és a fékpedál helyzetét stb., És megoldásokat generál a flották és a vállalatok hatékonyságának javítására. A rendszer képekkel is jelzi az illesztőprogram hibáit, hogy meghatározza a vezető pontszámát.

A 200 kWh kapacitású akkumulátorok az autóbusz tetején helyezkednek el, és 270 km-es hatótávolságot tesznek lehetővé.

100% -ban elektromos üzemű, kompakt mindössze 8 méter hosszú, kifejezetten az európai piacra fejlesztett városi autóbusz.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az autóbusz iránt, kérem keresse üzletkötő kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

2440 Százhalombatta, Benta Major

https://isuzubushungary.hu/ info@isuzubushungary.hu

+36 20 348 9065