ISUZU BUS HUNGARY – NOVOCITI VOLT VÁROSI AUTÓBUSZ

Telephelyünkön megtekinthető/kipróbálható 2020.11.30.-ig.

Megérkezett autóbusz kereskedésünk legújabb büszkesége az ISUZU NOVO CITI VOLT városi autóbusz.

Az alacsonypadlós Isuzu Novociti Volt egy teljesen elektromos midibusz, amely a díjnyertes Novociti Life dízelre épül, amely nagy sikerrel fut Európa különböző városaiban.

Új, modern, dinamikus, mindenki által szerethető design. Tisztán elektromos jármű, mely 48 utas befogadására képes.

Az utastere kifogástalan ergonómiával, tágas világos utas térrel és komfortos ülőhelyekkel elégíti ki a modern európai városi életmód szükségleteit. Mindemellett egy rendkívül csendes, teljesen kibocsátásmentes tömegközlekedési lehetőséget biztosít a városok számára.

A jármű hátsó részén található elektromos motor 255 kW e-motor teljesítménnyel és 2355 Nm nyomatékkal rendelkezik. Az akkumulátor élettartama garantáltan nem csökken 70% alá 5 év vagy 250 000 km alatt. A jármű egyetlen AC (22 kW) vagy DC (140 kW) töltőaljzatból tölthető. A gyors töltés (DC) képességek mellett, mindössze két óra alatt, 600 V-os üzemi feszültség mellett, az akkumulátorokat otthoni töltéssel (AC) is feltölthetik nyolc óra alatt. A Novociti Volt gyors töltőrendszere 50 km-es hatótávolságot tesz lehetővé mindössze 10 perc alatt.

A Novociti Volt motor mellett három napelem van a tetőn, amelyek támogatják a kisfeszültségű (24 V) berendezéseket, és így hozzájárulnak a jármű hatótávolságának növeléséhez.

A Novociti Volt „Aconnect” telematikai rendszerrel van felszerelve, amely elemzi a jármű adatait, például a jármű sebességét, az akkumulátor töltöttségi szintjét, az energiafogyasztást, a fojtószelep és a fékpedál helyzetét stb., És megoldásokat generál a flották és a vállalatok hatékonyságának javítására. A rendszer képekkel is jelzi az illesztőprogram hibáit, hogy meghatározza a vezető pontszámát.

A 200 kWh kapacitású akkumulátorok az autóbusz tetején helyezkednek el, és 270 km-es hatótávolságot tesznek lehetővé.

100% -ban elektromos üzemű, kompakt mindössze 8 méter hosszú, kifejezetten az európai piacra fejlesztett városi autóbusz.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az autóbusz iránt, kérem keresse üzletkötő kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

2440 Százhalombatta, Benta Major

https://isuzubushungary.hu/ info@isuzubushungary.hu

+36 20 348 9065

További hírek

Megérkezett az Isuzu Grand Toro

A Grand Toro egy 8,5 m-es autóbusz, amely ideális rövid és középtávú turisztikai vagy akár repülőtéri szállításokhoz is. Az új 37 férőhelyes Grand Toro magas

ISUZU NOVOCITI VOLT – Tatabánya bemutató

Tegnap 2021.08.06.-án Tatabányán járt az iBUS Hungary, és bemutatta az ISUZU NOVOCITI VOLT zéró emissziós elektromos autóbuszt Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszonynak és a város közlekedési

Kérdése van?