ISUZU NOVOCITI VOLT Meghívó

Tisztelettel meghívunk minden kedves Érdeklődőt az ISUZU NOVOCITI VOLT alternatív meghajtású, teljes mértékben elektromos autóbusz bemutatójára- kipróbálására.

Célunk, hogy társaságunk által bemutatásra kerüljön az ISUZU NOVOCITI VOLT demo autóbusz, annak minden előnyével.  

Biztosítjuk kedves Vendégeink részére, hogy kipróbálják utasként vagy sofőrként a mozgásban lévő teljesen elektromos autóbuszt.   

Szeretnénk figyelmükbe  ajánlani, hogy nem csak telephelyünkön, hanem időpont egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk, hogy az Önök által megjelölt helyszínen is megjelenjünk a Magyarországon kizárólag a KF SERVICE SOLUTIONS kft. által forgalmazott ISUZU NOVOCITI VOLT zéró emissziós elektromos autóbusszal.

Kérném tisztelettel, jöjjön el, nézze meg és próbálja ki személyesen!

Helyszín: Százhalombatta, Benta major, KF SERVICE SOLUTIONS Kft.

Időpont: 07.26-08.12 között hétköznaponként 10.00-16.00-ig

Kérjük, hogy részvételi szándékát illetve egyedi részvételi igényét közvetlenül Harani Viktória ( kereskedelmi igazgató) felé jelezze.  

(Tel: +36(20)348-90-65, email:harani.viktoria@kfminibus.hu)

Várjuk szeretettel és egy finom kávéval!

 Gondolkodjon zölden, látogasson el hozzánk a Benta majorba! 

További hírek

Megérkezett az Isuzu Grand Toro

A Grand Toro egy 8,5 m-es autóbusz, amely ideális rövid és középtávú turisztikai vagy akár repülőtéri szállításokhoz is. Az új 37 férőhelyes Grand Toro magas

ISUZU NOVOCITI VOLT – Tatabánya bemutató

Tegnap 2021.08.06.-án Tatabányán járt az iBUS Hungary, és bemutatta az ISUZU NOVOCITI VOLT zéró emissziós elektromos autóbuszt Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszonynak és a város közlekedési

Kérdése van?